Gastenboek

Klik hier om uw reactie te plaatsen

Reacties

norma bremmers van weely schreef op 16-04-2016:

  Lieve Saskia , we zijn nu bijna twee weken verder en onze Bickel is weer helemaal de oude, wij willen je nogmaals heel erg bedanken voor je zeer snelle actie en vakkundige hulp , waardoor je onze Bickel het leven hebt gered. Ik weet we hebben het met ze allen gedaan maar als jij niet zo snel bij ons was in het hemmeland was het heeel anders afgelopen , heel veel liefs van Norma en Theo Bremmers en natuurlijk van onze Bickel

Iris schreef op 07-04-2016:

  Ik wil u graag heel, heel hartelijk bedanken voor alle hulp bij het ophalen van mijn overleden kater Rover en het traceren van mij als eigenaar. Ik ben zó onder de indruk van de respectvolle en empathische wijze waarop jullie met hem én mij zijn omgegaan! Ik ben al jaren donateur, heb jullie voor het eerst zelf nodig gehad en weet hoe belangrijk het is om je geliefde huisdier te kunnen terugkrijgen en afscheid te nemen. Ook daarom de mensen bedankt die de moeite hebben genomen de dierenambulance te bellen na de vondst van mijn overleden kater.

Hans en Carla Eskes schreef op 18-02-2016:

  Lieve Saskia wij willen je nogmaals bedanken voor de hulp en zorg die wij mochten ontvangen nadat onze Puck in de nacht van zaterdag op zondag gebeten is door een Boerboel ,en we vonden het zo lief toen je zondag avond nog informeerde naar haar. Heel langzaam gaat het een ietsje beter met Puck, Heel erg bedankt!

Carla schreef op 04-01-2016:

  Beste Pim en Saskia en alle andere vrijwilligers van de dierenambulance,
Wij wensen jullie een goed en gezond 2016 !
Helaas begon voor ons het jaar minder goed, maar jullie hebben GELUKKIG onze kater Dusty op 2 januari ( gewond) naar de dierenkliniek gebracht. Het was ons voor het eerst in 6 jaar gelukt om hem binnen te houden de avond en hele nacht van Oud op Nieuw . Hij is overdag altijd gezellig binnen ,maar s 'nachts ligt zijn territorium buiten....en op 2 januari 2016 kwam hij niet in de loop van de ochtend thuis. Mijn man en ik hebben hem de hele ochtend geroepen....net op het moment dat wij dachten nu wordt het tijd de Dierenambulance te bellen, kregen wij het bericht van de Dierenartsenpraktijk Purmerend dat Dusty door jullie was gevonden zeer dicht bij ons huis. Hij ligt nu nog in de kliniek. Inmiddels 2 dagen van spanning en afwachting verder...redt hij het ?? Wij zijn er kapot van. Vooral omdat het onduidelijk is wat er is gebeurd. Het gevoel dat wij hebben, nl. dat hij is mishandeld door een persoon, is ondragelijk. Ik zit zelf in een rolstoel en mijn 3 katten zijn mijn vreugde en lichtpuntje in tijden dat ik erg veel pijn heb.Dan komt Dusty kroelend en heerlijk warm op mijn schoot liggen.Ik hoop zo dat hij het redt.... onze 6 jaar oude Dusty is een vechter en supergezond, dus wij houden hoop dat wij hem spoedig kunnen ophalen.
Nogmaals bedankt voor jullie goede zorgen!

Ben schreef op 23-12-2015:

  Zijn er mensen die hinder hebben van houtrook? Maar ook dieren die verblijven in de houtrook van een vuurkorf? Denk aan konijn of een hond in een kennel? www.rookoverlast.wordpress.com / www.houtrook.pieptonen.nl

Toon schreef op 05-09-2015:

  Wat dieren kunnen horen en geluidshinder? Daar houdt de Nederlandse wetgeving geen rekening mee! Kijk op www.bromtonen.nl voor meer info.

Andries en Mirjam schreef op 10-08-2015:

  Pim en Saskia en alle andere medewerkers heel veel dank dat wij onze St Bernard Kyle zaterdag bij jullie mochten neer leggen na zijn overlijden. Zonder jullie hulp hadden wij een groot probleem gehad.
Gr. Mirjam

Astrid schreef op 06-08-2015:

  Dank jullie wel voor jullie hulp in het opvangen van de 2 poesjes die gevonden zijn in Broek... ik hoop dat ze snel een goed plekje vinden (want dat verdienen ze, dubbel en dwars) en natuurlijk voor al het andere wat jullie voor de dieren doen!

Martine Windt schreef op 16-07-2015:

  Gisteren een vangkooi gehaald voor onze kat Jaap. Hij liet zich deze week wel zien, maar niet vangen. Gisteravond de kooi klaargezet. Ruim een uur later zat hij erin. Gelukkig. We hebben een intens tevreden kat in huis, die snakt naar knuffelen en aandacht.

Kim oosterhof schreef op 28-06-2015:

  Beste pim en saskia.
Heel erg bedankt dat jullie mijn konijn stefan. Naar crematorium brengt en jullie krijgen volgende maand een donatie. Van mij
Gr kim

Plaats reactie

Uw reactie zal ná controle geplaatst worden en verschijnt dus niet direct op de website.

Spam beveiliging
Type de cijfers/letters uit onderstaande afbeelding over in het veld daaronder.