Directeur Rabobank steunt Dierenambulance bij afscheid

Geplaatst op 24-07-2019


Directeur Rabobank steunt Dierenambulance bij afscheid


Begin juli nam Lea Sterenborg-Pinxt afscheid van de Rabobank. Als laatste officiële taak in haar functie als Directeur Commercie, reikte zij afgelopen dinsdag een cheque uit aan Dierenambulance Waterland van €2.450,-.


Lea: “Ik heb altijd hart gehad voor de dierenambulance. Er wordt hier zoveel goed werk gedaan. Daarom koos ik ervoor om tijdens mijn afscheidsreceptie een donatie aan Dierenambulance Waterland te vragen, in plaats van cadeaus.” Dit resulteerde in een cheque van €2.450.
Nieuwe materialen


Pim Langereis van Dierenambulance Waterland nam de donatie vol blijdschap in ontvangst. Pim: “Dit is een mooi bedrag, waar we een hoop voor kunnen doen. We zijn hard toe aan nieuwe materialen als slangentangen, zuurstofmaskers en een kattenvangkooi, omdat de oude materialen versleten zijn. Een donatie als deze helpt daar zeker bij.”
Verschillende rollen


Lea Sterenborg-Pinxt kijkt terug op een bijzondere periode bij de Rabobank. Binnen de organisatie heeft zij verschillende rollen vervuld, waarvan 10 jaar in de functie van Directeur Commercie bij Rabobank Waterland en Omstreken. Ze is al die tijd intens betrokken geweest bij mens en samenleving in dit werkgebied. Mede hierdoor is Rabobank Waterland en Omstreken een sterke partij in de regio. Zij laat haar werk in goede handen achter bij Directievoorzitter Eric Zwart en Directeur Particulieren en Private Banking Rob de Neve.

Foto: Lea Sterenborg-Pinxt (l) en Pim Langereis bij Dierenambulance Waterland.

Terug naar het overzicht