Oproep!!! Gedupeerde dierenbezitters grote brand Peperstraat

Geplaatst op 21-04-2015

Purmerend, Peperstraat.

Bewoners van de Peperstraat en omgeving waarvan hun huisdier vermist is door de brand, roepen wij op zich bij de dierenambulance te melden. Wij weten dat deze mensen zich hadden laten registreren bij GHOR en dat zij een opgave hebben gedaan van hun dieren. Jammer genoeg heeft de dierenambulance deze lijst niet in handen gekregen. Het is voor ons volstrekt onduidelijk hoeveel dieren er nog vermist worden. 

Mocht er bij de dierenambulance meldingen van gevonden dieren in die omgeving binnen komen, kunnen wij uitsluiten dat we niet de verkeerde dieren van straat halen. Wij zouden heel blij zijn als de eigenaren foto's van hun vermiste dieren naar de dierenambulance willen mailen.

Tijdens de brand kwam de dierenambulance ter plaatse en heeft 2 katten van zuurstof voorzien. Eén van de dieren had over het gehele lichaam verschroeide haren, de snorharen waren al helemaal weg. Zij is door ons bij de dierenarts ter behandeling aangeboden. Gelukkig gaat het weer goed met de poes en is zij al weer herenigd met haar baasje. De andere kat kon de zelfde nacht met haar baasjes mee naar een tijdelijk adres.

Terug naar het overzicht