Poes Babbel mist zusje Knabbel

Geplaatst op 22-07-2016

12-05-2016. Op de foto Knabbel

Twee poezen, Knabbel en Babbel worden herplaatst inverband met gezondheidsproblemen van een van de baasjes. Met veel moeite en verdriet moeten zij afstand doen van hun geliefde poezen die zij vanaf kitten in huis hebben en inmiddels 8 jaar oud zijn.

De poezen en hun toebehoren worden opgehaald door een man en vrouw. Zei beloven de poezen een goed huis te bieden en er liefdevol voor te zorgen.

En dan op 10-07-2016 veschijnt Babbel in een tuin in Overleek. Nog voor wij haar op kunnen halen is zij weer verdwenen. Precies een week later blijkt ze bij de buren in een tuin te liggen, mager, ontredderd en hongerig werd zij aangetroffen. De dierenambulance haalt haar op en scannen haar. Babbel is voorzien van een chip en deze blijkt nog op de gegevens van haar eerste eigenaar te staan. De eigenaar is zeer verbaasd en neemt contact op met degene die haar katten heeft overgenomen. De volgende dag komen wij in contact met de nieuwe eigenaar en blijkt dat zij de dieren aan iemand anders heeft  overgedaan met rede dat zij problemen met de buren en de dierenpolitie hadden in verband met teveel dieren in de woning. 

Aangezien de nieuwe baasjes van Knabbel en Babbel geen vermissing heeft opgegeven en nooit heeft geinformeerd, zijn wij bang dat Knabbel het zelfde tracet in is gegaan en simpelweg gedumpt is.

Zowel de eerste baasjes als wij van de dierenambulance maken ons grote zorgen om het welzijn van Knabbel. Heel graag willen wij weten waar zij is en hoe het met haar gaat.

Weet u waar Knabbel is? Neemt u dan zo spoedig mogelijk contact op met de dierenambulance op 0299-432338.

 

 

Terug naar het overzicht