Wij krijgen géén geld van Dierenbescherming en/of van Dierenlot.

Geplaatst op 07-01-2018

Dierenambulance Waterland is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar/inzetbaar. Ook op zon- en feestdagen. De dierenambulance is géén onderdeel van en ontvangt géén geld van: de Dierenbescherming en/of Dierenlot.

Wij blijven afhankelijk van donaties, giften en eventuele legaten/erfenissen.


Mede dankzij donaties en giften konden wij in 2017 heel veel dieren uit hun benarde positie bevrijden. Honden en katten bijvoorbeeld, die slachtoffer waren geworden van mensen zonder verantwoordelijkheidsgevoel, die hun dieren op straat gezet hadden. Of dieren die gewoon domme pech hadden. We stonden klaar in weer en wind, zomer en winter, op zon- en feestdagen en bij nacht en ontij.

In werkelijkheid kostte dat meestal meer moeite dan uit bovenstaande blijkt. Sterker: het kostte meestal uren wachten en geduld hebben voordat dieren zich lieten oppakken, en vaak moesten we er meerdere keren op af.
Maar we deden en doen dat met volle overtuiging en inzet, want er bestaat niets dankbaarder dan dieren helpen die anders bezweken zouden zijn aan ziektes of verwondingen. En daarmee staat voor ons vast dat wij door blijven gaan om dieren in nood te helpen.

Dit alles kost geld, veel geld! Daarom hebben wij uw hulp nodig. Als begunstiger, als donateur. Dan bent u iemand die niet alleen zegt dat “die jongens en meiden van de Dierenambulance goed werk doen ” maar bent u iemand die ons aan het rijden houdt: door financiële steun.

Mocht u dit willen, kunt u via onze website www.dierenambulance-purmerend.nl online donateur worden door minimaal € 12,50 per jaar (dat komt neer op € 0,24 per week) over te maken. U krijgt het jaar daarop automatisch een acceptgiro thuis gestuurd.

Wij hopen dat we ook op u kunnen rekenen.
Onze stichting ontvangt immers geen enkele vorm van subsidie!

Terug naar het overzicht